Posted on Hozzászólás most!

Az Apple és a biztonság

Az Apple mobilvállalkozás biztonsága kontextusba kerül.

Az Apple jelenléte kibővült abból a szempontból, hogy a kreatív részleg néhány Mac mögött áll; mára kulcsfontosságú mobil- és termelékenységszolgáltató minden vezető vállalkozásban. De még az Apple platformjai is biztonsági kihívásokkal néznek szembe, mivel az emberek távolról dolgoznak. Utolértem a Truce Software vezérigazgatóját, Joe Boyle-t, hogy megvitassam az Apple-t a munkahelyen és vállalatának a mobil vállalkozás irányításával kapcsolatos megközelítését.
„Úgy érzi, hogy az Apple és a vállalkozás ma gyakorlatilag szinonimák” – mondta Boyle.
Még azok a cégek is valószínűleg támogatják az alkalmazottak általi használatukat, amelyek maguk nem adnak ki Mac-et és iPhone-t. „A vállalati partnerek növekvő ökoszisztémája révén lehetővé vált az Apple-eszközök teljes életciklusának teljes kihelyezése és automatizálása.”

Hogyan tudja az informatika biztonságban tartani a távoli dolgozók Windows 7 számítógépeit?

„Az informatika fogyasztása szeizmikus elmozdulást okozott az Apple növekvő jelenléte mellett a vállalkozásban. A vállalati mobilitás szempontjából az Apple-eszközök növekedését és bővülését láttuk a különböző iparágakban és használati esetekben. A vállalatok szeretnék kihasználni az iOS platform erejét, hogy összekapcsoltabb és jobban felszerelt munkaerőt biztosítsanak. „

Vannak más trendek is:

  • Az alkalmazottak egyre inkább saját eszközeiket és számítógépeiket használják munkához.
  • Minden eddiginél jobban foglalkoznak az alkalmazott technológiával.
  • A vállalkozások a mobil-első megközelítést alkalmazzák.
  • Ez a tendencia az üzleti folyamatok változását is ösztönözte – mondta Boyle. „A vállalkozások átalakították a munkafolyamat-folyamatokat mobilbaráttá (ha nem először mobilra), hogy a dolgozókat és a műveleteket összességében hatékonyabbá tegyék.”
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük