Posted on Hozzászólás most!

Az ASUS ROG Strix G15

Az ASUS ROG Strix G15 (G513QY) áttekintése: Az AMD előnyeinek

Az egykor a költségvetés-tudatos eszközök birodalmában az AMD-alapú termékek jelentik a prémium kategóriát a piacon, és azok a fogyasztók keresik őket, akik a legjobb teljesítményre vágynak. A Zen 3 alapú Cezanne laptop processzorok bevezetésével az AMD most a legerősebb laptop CPU-kat kínálja. De ez csak egy része a sikeres terméknek. Az AMD ma bejelentette legújabb grafikus architektúrájuk, az RDNA2 piacra dobását. Az AMD megépítette. Most látniuk kell, hogy ki fog jönni.
Az ASUS az AMD-vel együttműködve prémium játék laptopot dob ​​piacra, amely az AMD Cezanne és RDNA2 megoldásain alapul. Az ASUS ROG Strix G15 AMD Advantage Edition (G513QY) az AMD ügyfelei által igényelt csúcskategóriás élményt nyújtja, remek dizájnnal és erőteljes belsővel. A ma bemutatott ASUS Strix az AMD által kínált legjobbakkal van felszerelve, az AMD Ryzen 5900HX processzorral és az AMD Radeon RX 6800M grafikával. Az RDNA2-vel rendelkező Zen 3 erős kombináció. A Ryzen 5900HX egy nyolcmagos, tizenhat menetes processzor, 4,6 GHz maximális erősítési frekvenciával és 45 Wattos TDP-vel. A Raden RX 6800M az AMD legújabb GPU-architektúrája 40 számítási egységgel, 12 GB GDDR6-tal és 145 W-tal. 16 GB DDR4 és 512 GB SSD-vel ez a 15,6 hüvelykes készülék rengeteg ütést tartalmaz.
Megfelelő játékrendszerként az 1920×1080 IPS kijelző 300 Hz-es frissítési frekvenciát kínál, és párosul az AMD FreeSync változó frissítési frekvenciájú technológiájával. Van Wi-Fi 6, a MediaTek jóvoltából, a bővítéshez pedig három A típusú USB port, és hátul egyetlen C típusú csatlakozó található, amelyek akár 100 wattos energiaellátást is képesek leadni. Videokimenethez az ASUS egyetlen HDMI-porttal, valamint az USB-C-n keresztüli DisplayPort-tal rendelkezik, és természetesen van fülhallgató-csatlakozó is. Hiányzik azonban egy bármilyen webkamera, ami furcsa kihagyás a mai távoli világban.
Az ASUS ROG Strix G513QY ebbe a 15,6 hüvelykes házba csomagolódik, anélkül, hogy a készülék nehéznek vagy terjedelmesnek tűnne, különös tekintettel a játék noteszgépek szabványainak.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük