Posted on Hozzászólás most!

A legjobb külső meghajtók

Legjobb külső meghajtók: 2021-es hordozható SSD-k és merevlemezek

Bármely hordozható meghajtó lehetővé teszi fájlok szállítását, tárolását és biztonsági mentését. Fontos azonban a legjobb hordozható SSD vagy a legjobb hordozható merevlemez beszerzése az Ön egyedi igényei szerint. A külső merevlemez vagy az SSD egy mindenre kiterjedő tárolóeszköz, egy zsebbarát eszköz, amellyel hatalmas fájlokat (vagy sok kicsi fájlt) hordozhat PC-k, Mac-ek és Android-eszközök között, nélkülözhetetlen adatok biztonsági mentése, kitöltése felvételeket DSLR-jéről vagy drónjáról útközben és még sok minden mást.

De a rendelkezésre álló tucatnyi modell alapján honnan tudhatja, melyik a megfelelő külső meghajtó?

Ha külső meghajtót vagy SSD-t vásárol, vegye figyelembe a következőket:
Hordozható merevlemez vagy SSD? Azok a meghajtók, amelyek belsejében forgó tárolódeszkák vannak, nagyon megfizethetőek, az 1 TB-os modellek gyakran 50 dollár (40 font) alatt kerülnek értékesítésre. De sokkal lassabbak és törékenyebbek, mint a szilárdtest-meghajtók. Ha nincs szüksége terabájtos tárhelyre, és gyakran utazik a meghajtóval, akkor érdemes egy hordozható SSD-t külön fizetni. A hordozható SSD emellett sokkal gyorsabban képes olvasni és írni sok adatot. De ha baromi mennyiségű külső tárhelyre van szüksége, akkor a merevlemez a jobb megoldás a legtöbb számára, mivel a több terabájtos külső SSD-k több száz dollárért kerülnek eladásra, a 4 TB-os hordozható merevlemezek azonban 100 dollár (90 font) alatt értékesíthetők.
Ne használjon hordozható merevlemezt egyetlen biztonsági másolatként. A hordozható merevlemezek forgó üvegből vagy fémből készült tálakból állnak, így rossz választás az adatok elsődleges biztonsági mentéseként – különösen, ha hordozza őket. A hordozható SSD-k itt jobbak, de a pótolhatatlan adatokat továbbra is biztonsági másolatot kell készíteniük asztali meghajtóról és / vagy felhőszolgáltatásról. Mivel a hardverhiba mindig lehetséges, és a hordozható meghajtók gyakran elég kicsiek ahhoz, hogy véletlenül elveszítsék vagy otthagyják őket.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük