Posted on Hozzászólás most!

A jótékonysági szervezetek az adományozók egy generációjának elvesztését kockáztatják meg, ha nem fogadják el a kriptót

kripto adomany sasflynet

A jótékonysági szervezetek az adományozók egy generációjának elvesztését kockáztatják meg, ha nem fogadják el a kriptót

Disney brings back Bob Iger as CEO: Here’s the crypto connection

A kripto adományozók a jótékonysági szervezetek egy „új demográfiai adományozói rétegét” teszik ki, amelyről nem szabad lemaradni. A támogatók egy teljesen új demográfiai csoportját hozták létre a kripto adományokat is elfogadó szervezetek. Ez az új réteg ráadásul az egyik leadakozóbbak közé tartozik.

A The Giving Block társalapítója, Alex Wilson szerint a kripto közösség egy olyan piac, amellyel még nagyon sok jótékonysági szervezet nem lépett kapcsolatba. Ilyen nagyobb szervezet az United Way Worldwide, a Feeding America vagy az UNICEF is. A társalapító szerint a kriptoközösségek a legbőkezűbb adakozók, hiszen az átlagos adományozásuk meghaladja a 10 000 dollárt is.

Az UNICEF Australia New Product and Innovation Lead Zunilka Whitnall szerint fontos, hogy a jótékonysági szervezetek blokklánc technológiát alkalmazzanak annak érdekében, hogy az adománygyűjtésük átláthatóbbá váljanak a nagyközönség számára. Megjegyezte azt is, hogy ez a technológia hozzáférést biztosít számukra az adományozók egy teljesen új csoportjához is.

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal
10.000 Ft + Áfa / év.

Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük