Posted on Hozzászólás most!

Intelligens felhőről és peremhálózatról

Mi az intelligens felhő és az intelligens peremhálózat?

Az intelligens felhő a számítástechnika mindenhol jelen lévő formája, amelyet a nyilvános felhő és a mesterséges intelligencia (AI) tesz lehetővé, és amelyet minden létező intelligens alkalmazás és rendszer használhat.
Az intelligens peremhálózat egy csatlakoztatott, adatgyűjtő és -elemző rendszerekből és eszközökből álló, folyamatosan bővülő halmaz – elérhető közelségben a felhasználókhoz, az adatokhoz, vagy mindkettőhöz. A felhasználók valós idejű elemzéseket és tapasztalatokat szerezhetnek a gyors válaszidejű és környezetfüggő alkalmazásokkal.
inteligens infrastruktura
A felhő szinte korlátlan számítási teljesítményét az intelligens, érzékelésre képes peremhálózati eszközökkel együtt hasznosítva magával ragadó és hatékony üzleti megoldások készítésére alkalmas keretrendszert hozhat létre.

Az innováció támogatása a felhőtől az intelligens peremhálózatig

A felhő hatalmas erejét kombináljuk a peremhálózati technológia egyre nagyobb mértékű összekapcsolhatóságával és érzékelési képességeivel, és így olyan lehetőségeket tudunk létrehozni, amelyek néhány éve még elképzelhetetlenek lettek volna. A lehetőségek kiterjednek több millió eszközre, gyakorlatilag korlátlan mennyiségű adatra, valamint többérzékelős, többeszközös használati lehetőségek egyre szélesebb körére.

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal
10.000 Ft + Áfa / év.

Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük