Posted on Hozzászólás most!

A legjobb játékmonitor 2021-ben

A legjobb játékomonitor 2021-ben.

A játékmonitor opciók folyamatosan bővülnek az új gyártókkal, modellekkel és funkciókkal. Igen, izgalmas idő, hogy PC-s játékos legyünk, de ez azt is jelenti, hogy a legjobb játékmonitor kiválasztása a berendezéséhez bonyolultabb, mint valaha.
A választék elsöprő lehet, a képernyő-simítási technológiáktól (Nvidia G-Sync és AMD FreeSync), a vizuálisan lenyűgöző frissítési frekvenciákig, amelyek képesek felmászni egy észbontó 360 Hz-re. A pixelfüggők számára vannak 4K képernyők, amelyek ugyanolyan kemények a bankszámlán, mint a grafikus kártyákon.
A legjobb játékmonitor keresésekor különféle paneltípusok versengenek – IPS, TN, VA és még az OLED is -, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nem feledkezhet meg a képernyőméretről és a képarányról, amelyek hatással vannak a nézetekre, az íróasztalra és ismét a bankszámlára. És még nem is tárgyaltunk olyan bónuszokról, mint a hangszórók, az RGB vagy a portválasztás (ez utóbbiakért nézze meg a játék elemzésünket a DisplayPort és a HDMI között).
G-Sync vagy FreeSync? A G-Sync csak az Nvidia grafikus kártyával rendelkező PC-kkel, míg a FreeSync csak az AMD-t használó rendszerekkel működik. A FreeSync monitorok általában olcsóbbak, de a teljesítmény összehasonlítható. Technikailag futtathatja a G-Sync alkalmazást csak FreeSync monitoron, de a teljesítmény nem garantált.

Dell S3220DGF

A Dell S3220DGF a legjobb játékmonitor a legtöbbünk számára. Kezdeti gyors frissítési gyakorisággal, alacsony válaszidővel, valamint a FreeSync Premium Pro programmal küzd a képernyő szakadásával mind a normál, mind a HDR tartalommal. Ráadásul ez a 32 hüvelykes monitor rengeteg függőleges képernyős ingatlant kínál görgetés és 1440p felbontás nélkül, ami a képminőség és a játékteljesítmény jelenlegi kedvező pontja. 1800R-görbéje jól alkalmazható az elmélyülésben is, és a játék mellett azt tapasztaltuk, hogy ez egyben remek monitor az általános termelékenységre és bármi másra.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük