Posted on Hozzászólás most!

A SPEC frissíti a SERT Suite programot

A SPEC frissíti a SERT Suite programot az ISO-kompatibilis szerver energiahatékonysági összehasonlító elemzéséhez.

A Standard Performance Evaluation Corporation SPEC SERT Suite az elmúlt évtizedben a szerverek energiahatékonyságának mérésére szolgáló ipari szabványként fejlődött. A szabályozó hatóságok, mint például az Egyesült Államok gazdasági partnerségi megállapodása és a japán METI, egyike azoknak a sokaknak, akik a különféle energiahatékonysági programok küszöbértékeinek meghatározásához elfogadták a csomagot.
2020 augusztusában a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) közzétette az ISO / IEC 21836: 2020 szabványt, hogy meghatározza a szerver energiahatékonyságának értékelésére és jelentésére vonatkozó mérési módszertant. A SPEC ma bejelentette a SERT Suite 2.0.4 frissítést, amely lehetővé teszi annak beépítését az ISO szabványba. Meg kell jegyezni, hogy a SERT csomag már megfelelt az ISO 21836 szabványnak. Az új verzió az ISO megfelelőségi jelentés linkjeit is tartalmazza. Amellett, hogy a SPEC SERT Suite 2.0.4 tartalmazza a legújabb PTDaemon szoftvert (v1.9.2), amely kapcsolódik a SPEC által jóváhagyott teljesítményelemzőkhöz és hőmérséklet-érzékelőkhöz, valamint a GUI-optimalizálásokhoz, az Ampere, a Fujitsu és az ARM legújabb processzorain alapuló szervereket is támogatja.
A SERT 2.0.4 programcsomag ára 2800 USD, és azonnal letölthető. Kisebb verziójú frissítésként a SERT 2 licenctulajdonosok számára ingyenes a frissítés. A SPEC által kidolgozott összes többi referenciamutatóhoz hasonlóan a SPECpower Bizottság SERT Suite-ját szállító-agnosztikus módon fejlesztették ki, az iparág képviselőivel. Mondanom sem kell, hogy ez nagymértékben növeli a viszonyítási alap hitelességét. A SERT Suite lehetővé teszi a fogyasztóknak / a felhőszolgáltatóknak, hogy meghatározzák egy adott ajánlat energiahatékonyságát (és közvetetten a TCO-t) a munkaterhelésük szempontjából. A legújabb kínálat lépést tart a változó iparági követelményekkel.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük