Posted on Hozzászólás most!

A Facebook egy évvel ezelőtt lett Meta, de mit értek el vajon ez alatt az 1 év alatt?

sasflynet metaverse

A Facebook egy évvel ezelőtt lett Meta, de mit értek el vajon ez alatt az 1 év alatt?

Az FB még 2021. október 28-án jelentette be a névváltoztatást a Facebook Connect konferencián. Az FB célja az volt, hogy belépjen a Web3, a kriptokártyák, a nonfungible tokenek (NFT-k) és a metaverse – virtuális világok – világába, ahol a fogyasztók valószínűleg több időt töltenek majd el munkával és szórakozással egyaránt.

Facebook became Meta one year ago: Here’s what it’s achieved

  1. decemberében debütált a Meta a Horizon Worlds virtuális valóság közösségi hálózati projektjével, ám eközben a Facebookon keresztül is megnyitotta a lehetőséget a hirdetésre több kriptohirdetés előtt. 2022 áprilisában már egy Metaverse-ben való használatra alkalmas digitális valutát fontolgattak. 2022 májusában összesen 5 védjegybejelentést nyújtottak be egy Meta Pay nevű, kriptovalutákat és digitális eszközöket támogató fizetési platformra. 2022 szeptemberében 2,9 milliárd felhasználónak adtak lehetőséget arra, hogy a tulajdonukban lévő digitális gyűjteményeket és NFT-ket a Facebookon és az Instagramon keresztül 100 országban tegyék közzé a pénztárcájuk összekapcsolásával. Október 11-én a Meta partnerséget kötött a Microsofttal, hogy a Microsoft Office 365 termékek egy sorát a Meta virtuális valóság (VR) platformján helyezzen el.facebook es meta

A Meta azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen Zuckerberg az október 26-i harmadik negyedéves eredménybeszámoló során megjegyezte, hogy „nyíltan iterálunk”, és hogy a közösségi metaversus platform még mindig egy „korai verzió”.

 

Domain regisztráció, tárhely, wordpress alapú előre telepített weboldal
10.000 Ft + Áfa / év.

Legyen most azonnal használható weboldalad, vagy akár webshopod, saját levelezésed.
Vedd fel velünk a kapcsolatot:


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük